22 19 85 85 info@kbhbase.dk

Om KBHBASE

KBHBASE er kontorfællesskab for folk i byggebranchen i København. Vi holder til på en unik og helt central adresse i rolige og inspirerende omgivelser.

Fællesskab og mulighed for professionelt samarbejde

KBHBASE er et kontorfællesskab, der lægger vægt på fællesskabet som både en mulighed for fagligt samarbejde og sparring, og som et afslappet sted, hvor vi deler hverdagen og har mulighed for sociale tiltag efter fyraften.

Selvom vi formelt og praktisk sidder med hver sin virksomhed, opfatter vi hinanden som en slags kolleger. Vi spiser frokost sammen, skiftes til at have morgenmad med om fredagen, og vi er fælles om oprydningen i køkken- og spiseområder. Når lejligheden byder sig, sætter de, som har lyst, sig sammen til lidt fyraftenshygge.

Uformelt med høj kvalitet i rammerne

Vi har et uformelt miljø, hvor der er plads til at være kolleger på tværs af fagområder. Vores fælles identitet er vores udgangspunkt i det skabende og kreative inden for design, arkitektur, ingeniørfag, byplanlægning, byggeri og landskabsarkitektur.

Med vores udgangspunkt i byggeri og æstetik er det naturligt for os, at vores kontormiljø er af høj kvalitet. Vores kontorer er rummelige med rammer for fordybelse og mulighed for at trække sig hen i en krog for at snakke uden at forstyrre kollegernes koncentration.

 

Historien om KBHBASE

KBHBASE blev skabt i 2012 ud fra et ønske om et fællesskab, hvor selvstændige og små virksomheder i byggebranchen i samme miljø i dagligdagen har en eksklusiv mulighed for at opbygge samarbejder, udvide kundegrundlaget og udvikle kreativiteten.

I et fælles miljø kan vi dele og lære af hinandens erfaringer på det basale plan med de dagligdags opgaver med virksomhedsdrift osv.

Unik ro på supercentral adresse – hvor heldig kan man være!

Hvor heldig kan man være!

KBHBASE holder til i en villa på Øster Søgade i det gamle kommunehospital ved Søerne i København. Det gamle hus giver en hyggelig og charmerende atmosfære.

På trods af placeringen midt i hjertet af København med gode tilkørselsmuligheder nord fra, giver beliggenheden med kommunehospitalets bilfri zone på den ene side og søerne på den anden side, en fantastisk fornemmelse af ro.

 

Folkene bag KBHBASE

Det er fire af kollegerne, der står bag KBHBASE i et anpartselskab. Jon Nyroos Lambrecht er ingeniør, Jørgen Eriksen er bygningskonstruktør, Scott Hollingsworth og Bjarke Christensen er arkitekter. Selskabet tager sig af den daglige drift og de fire sidder i det daglige med deres virksomheder på KBHBASE.

Hvis du vil vide mere om alle kollegerne, og hvad de laver, kan du læse om kollegerne. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder hos KBHBASE, eller kunne du tænke dig en rundvisning, så kontakt os!

 

Kontakt KBHBASE

Ønsker du en kontorplads hos KBHBASE eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi er fleksible og ser frem til at høre fra dig.

Øster Søgade 22

22 19 85 85
Se priser