fbpx
22 19 85 85 info@kbhbase.dk

Om KBHBASE

KBHBASE er kontorfællesskab for folk i byggebranchen i København. Vi holder til på to helt unikke, centrale adresser i rolige og inspirerende omgivelser.

Fællesskab og mulighed for professionelt samarbejde

KBHBASE er et kontorfællesskab, der lægger vægt på fællesskabet som både en mulighed for fagligt samarbejde og sparring, og som et afslappet sted, hvor vi deler hverdagen og har mulighed for sociale tiltag efter fyraften.

Selvom vi formelt og praktisk sidder med hver sin lille virksomhed, opfatter vi hinanden som en slags kolleger. Vi spiser frokost sammen, skiftes til at have morgenmad med om fredagen, og vi er fælles om oprydningen i køkken- og spiseområder. Når lejligheden byder sig, sætter de, som har lyst, sig sammen til lidt fyraftenshygge.

Uformelt med høj kvalitet i rammerne

Vi har et uformelt miljø, hvor der er plads til at være kolleger på tværs af fagområder. Vores fælles identitet er vores udgangspunkt i det skabende og kreative inden for byggeri, arkitektur, park, ingeniør mv.

Med vores udgangspunkt i byggeri og æstetik er det naturligt for os, at vores kontormiljø er af høj kvalitet. Vores kontorer er rummelige med rammer for fordybelse og mulighed for at trække sig hen i en krog for at snakke uden at forstyrre kollegernes koncentration.

 

Historien om KBHBASE

KBHBASE blev skabt i 2012 ud fra et ønske om et fællesskab, hvor selvstændige og små virksomheder i byggebranchen i samme miljø i dagligdagen har en eksklusiv mulighed for at opbygge samarbejder, udvide kundegrundlaget og udvikle kreativiteten.

I et fælles miljø kan vi dele og lære af hinandens erfaringer på det basale plan med de dagligdags opgaver med virksomhedsdrift osv.

Unik ro på supercentral adresse – hvor heldig kan man være!

Hvor heldig kan man være!

Villaen på Østersøgade i det gamle kommunehospital ved Søerne i København, vores afdeling City, var KBHBASEs første adresse. Det gamle hus giver en hyggelig og charmerende atmosfære.

På trods af placeringen midt i hjertet af København med gode tilkørselsmuligheder nord fra, giver beliggenheden med kommunehospitalets bilfri zone på den ene side og søerne på den anden side, en fantastisk fornemmelse af ro.

Vi oplevede imidlertid en stigende efterspørgsel efter kontorfællesskaber for folk i byggebranchen, og da vi ikke havde lyst til at forlade de dejlige omgivelser på Østersøgade, besluttede os for at udvide med en ny afdeling.

I 2016 flyttede afdeling Vest ind på 4. etage i Banedanmarks nyrenoverede industribygning ved Lokomotivværkstedet på det tidligere jernbanearel ved Fisketorvet i København V. Det var den lyse New Yorker-loft-stemningen og de mange, store vinduer med udsigt i tre retninger ud over Vesterbro og Enghave, vi faldt for. Man træder ind i en inspirerende og kreativ atmosfære, når man går på arbejde.

Beliggenheden på det nedlagte og store, sparsomt bebyggede lokomotivværkstedsområde med nemme tilkørselsforhold fra såvel Amager som syd og vest for København giver en helt unik zen-følelse af samtidigt at være langt væk fra alt og en følelse af at have let vej til alt. Perfekt for byggefolk, der til tider er på farten og til andre tider er fordybet i det stationære arbejde.

 

Folkene bag KBHBASE

Det er fire af kollegerne, der står bag KBHBASE i et anpartselskab. Jon Nyroos Lambrecht er ingeniør, Jørgen Eriksen er bygningskonstruktør og klejnsmed, Scott Hollingsworth og Bjarke Christensen er arkitekter. Selskabet tager sig af den daglige drift og de fire sidder i det daglige med deres virksomheder på KBHBASEs adresser.

Hvis du vil vide mere om alle kollegerne, og hvad de laver, kan du læse om kollegerne i afdeling City her og kollegerne i afdeling Vest her.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder hos KBHBASE, eller kunne du tænke dig en rundvisning, så kontakt os!

 

Kontakt KBH BASE

Ønsker du en kontorplads hos KBH BASE eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi er fleksible og ser frem til at høre fra dig.

22 19 85 85
Se priser